PRIJAVA NA TEČAJ

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:
041 244 244 (Matevž)

ali preko e-pošte:
info@plesniklub-art.com

Za vas kadarkoli in kjerkoli organiziramo plesni tečaj za skupino minimalno 8 parov.

Kraj plesa
Stopnja tečaja
Plačilo se poravna ob koncu prve vaje

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

V Plesni šoli ART se zavezujemo, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno, da jih bomo varovali skladno z zakonodajo o varstvu podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve. Z ureditvijo tega področja se lahko podrobneje seznanite v »Politika zasebnosti Plesne šole ART«, na spletni stani www.plesniklub-art.com, ki podrobneje ureja področje varstva osebnih podatkov.

*

Soglašam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vpisa v Plesno šolo ART, razporejanja v vadbene skupine in obveščanja o izvajanju aktivnosti, z namenom pošiljanja podatkov, potrebnih za izvedbo plačila vadnine in ostalih stroškov, vključno s pošiljanjem e-računov po elektronski pošti ter za občasna obveščanja o aktivnostih v Plesni šoli ART.

*

Soglašam s fotografiranjem, snemanjem in objavljanjem posnetkov, na katerih se nahajam v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih Plesne šole ART ter z občasnim objavljanjem in rednim arhiviranjem dosežkov, rezultatov, fotografij in video posnetkov.

SPLOŠNI POGOJI

V Plesni šoli ART si prizadevamo, da vam nudimo storitve z visokimi standardi stroke in poslovnega kodeksa. Za vaše dobro počutje v Plesni šoli ART je pomembno, da ste seznanjeni z vsemi informacijami in pravili, ki jih lahko najdete pod »Splošni pogoji in hišni red«. na spletni stani www.plesniklub-art.com

*

Soglašam s pravili »Splošni pogoji Plesne šole ART« in jih sprejemam.

Call Now Button Scroll to Top