SOLO LATINO: ples za ženske

Si ljubiteljica latino ritmov in rada odkrivaš nove plesne stile? Imaš rada ples in zabavno vzdušje? Nimaš soplesalca ali pa se še ne počutiš dovolj samozavestno, da bi stopila na plesišče? Iščeš sprostitev po napornem tednu ali urico v dnevu namenjeno samo tebi? Si že izkušena in si želiš nadgraditi svoj stil plesanja?
Plesna šola Art predstavlja NOVO vadbo LadiesArt!
LadiesArt je plesni tečaj za katerega ne potrebujete partnerja in je v prvi vrsti namenjen ženskam.
potek vaj:

Vaje bodo potekale 1x tedensko 60 min. Vaje delujejo po principu DROP IN-Posamezna vaja se ne navezuje na naslednje tako, da se nam lahko pridružite kadarkoli.
opis:
Posamezna vaja je sestavljena iz ogrevanja ohlajanja in glavnega dela, kjer se odvisno od stopnje tečajnic prilagodi zahtevnost in razlaga plesnih stilov. Naučile se boste tudi koreografije, ki jo lahko vadite doma in tako napredujete še hitreje. Poudarek je na učenju zapeljivih plesnih gibov, izražanju ženstvenosti skozi ples in ustvarjanju osebnega plesnega stila, ki na plesišču izraža edinstvenost vsake plesalke. Po nekaj tečajih se boste počutile samozavestne in sproščene ter boste brez težav stopile na plesni parket.
Plesno predznanje ni potrebno, vse kar potrebujete je veselje do plesa.

LadiesART bo potekal samo v Šk.Loki in Kamniku.

Call Now Button Scroll to Top