Rojstnodnevne zabave

NOVO: Rojstnodnevne zabave na prostem

Nimate doma potrebnega prostora za 10 ali več otrok? V Plesni šoli ART smo za vas pripravili zanimivo ponudbo organizacije rojstnodnevnih zabav za vaše otroke.

Paket 1: Najem prostora z opremo ( mize, stoli, lightshow). Vsaj eden od staršev mora biti za čas praznovanja prisoten z otroki. Za hrano in pijačo lahko starši poskrbite sami. Cena paketa: 49€
Paket 2: Najem prostora z opremo in animatorjem. Za hrano in pijačo lahko starši poskrbite sami. Cena pakete: 80€
Paket 3: Najem prostora z opremo, animatorjem in pogostitvijo. Pogostitev zajema: prigrizke in pijača: pice, slani prigrizki, sokovi. Cena paketa: 110€                                Paket 4: Praznovanje rojstnega dne na prostem na zelenici pred Plesno šolo ART, Šk.Loka z opremo, 2 animatorjema, pogostitvijo… Pogostitev zajema: prigrizke in pijača: pice, slani prigrizki, sokovi. Cena paketa: 160€.

Rojstni dnevi bodo obarvani plesno, športno, kreativno, glede na dogovor z vami. Programi trajajo 2,5h.

Dodatno:
možnost naročila torte: po dogovoru
možnost najema napihljivega gradu:  40€                                                           možnost nakupa ognjemeta v obliki lokvanja, ki zacveti, vse svečke z ognjemetom zagorijo ob glasbi vse najboljše: 10€
možnost nakupa majic za otroke: 3,5€ na otroka ( pri temi ustvarjalec, v kolikor se odločite za to opcijo)
dodatni animator: 35€.- obvezen, v kolikor je več kot 14 otrok:
Cena velja za 12 otrok, vsak dodatni otrok 5€.

Rezerviraj svoj termin: info@plesniklub-art.com; 041244244

Teme: 

Kuharski mojster:

Otroci bodo sami pripravili in obložili pice in jih dali peči. Medtem, ko se bodo pekle, pa bomo poskrbeli za animacijo s plesom, športnimi igrami ali ustvarjalnimi delavnicami, odvisno od starosti otrok. Dodatni animator je obvezen. Po dogovoru s starši lahko otroci spećejo tudi kaj drugega piškote, pico v obliki zvezde… 

Ples na dvoru:

Izdelali bomo krone za princeske in meče za prince, nato pa se podali na pravljično in plesno obarvano doživetje. Vključena je gostija za povabljene in seveda nora zabava. 

Športna zabava (Olimpijske igre):

Otroške Olimpijske igre za prave športne navdušence prinašajo noro zabavo s povsem novimi disciplinami. Kegljanje, igre z žogo in štafete vas bodo popeljale v nov svet športa, ki ga ne boste pozabili. 

Baletna pravljica:

Obleci krilo in prinesi copatke, baletna pravljica se začenja. Zabavali se bomo ob spoznavanju baleta in pripravili pravo plesno predstavo. 

Umetnik (ustvarjalno):

Za prave ustvarjalce bomo pripravili barvit rojstni dan. Ustvarjali bomo na različne načine. Barvali bomo pobarvanke, ustvarjali čestitke in izdelovali živalice, risali na majčke (opcijsko)…slavljenec dobi tudi posebno majčko za spomin. 

Karaoke:

Za vse nadobudne glasbenike pripravljamo zabavo s karaokami, kjer boste ob disko krogli in mikrofonih prepevali znane glasbene hite. 

Pižama party:

Pridi v pižami, prinesi blazino in skupaj bomo odpotovali v svet pravljic, gibanja in zabave. 

Soy Luna:

Čaka te zabava polna glasbe in plesa. Uredili si bomo nohte, frizuro, se naličili ter zamigali na ritme Soy Luninih pesmi. 

Po vaši želji se lahko dogovorimo tudi za drugo temo

Zabava poteka brez prisotnosti staršev za vse poskrbijo animatorji.

Rojstnodnevne zabave lahko potekajo vsak dan, glede na proste termine.

Call Now Button Scroll to Top